تأثیر زمان مطالعه بر افزایش دقت در مطالعه

5 تکنیک فوق کاربردی برای مدیریت زمان جلسه کنکور

مدیریت زمان از جمله مهم‌ترین مهارت‌هایی که هر دانش‌آموزی باید اون رو قبل از کنکور به‌طور کامل یاد بگیره تا توی مدیریت زمان جلسه کنکور کم نیاره. توی طول سال بخصوص توی آزمون‌های آزمایشی باید مدیریت ازمون کنکور رو تمرین کنید تا بتونید این کار رو به بهترین شکل ممکن انجام بدید که بتونید این مهارت مدیریت زمان جلسه کنکور رو به بهترین شکل ممکن پیاده کنید. در ادامه این مقاله با آکادمی مشاوران پل پدیا همراه باشید.
مدیریت زمان جلسه کنکور
مدیریت زمان جلسه کنکور
خب سوال هایی که توی ذهنتون ممکنه ایجاد به اینه که مدیریت زمان چیه؟ تکنیک های مدیریت زمان چیا هستن؟ و… سوال هایی از این دسته که ما توی ادامه میخوایم دونه دونه یه اون ها جواب بدیم پس این مقاله رو تا انتها بخونید.

مدیریت زمان چیست

رسیدن به نتیجه دلخواه در کنکور صرفا با داشتن اطلاعات علمی و .. نیست؛ گاهی وقت‌ها شخصی با اینکه دانش و توانایی علمی بالایی رو داشته اما نتونسته نتیجه دلخواه خودش رو در زمینه کنکور بگیره و یکی از مشکلاتش این بوده که زمان رو به خوبی مدیریت نکرده، و همین امر باعث شده که نتیجه دلخواه رو نگیره. مدیریت زمان جلسه کنکور یعنی چی مدیریت زمان در کنکور، در واقع یک سری رفتارها و تکنیک‌هایی است که باعث میشه شما در جلسه کنکور عملکرد بهتری رو داشته باشید و بتونید از آزمون نتیجه دلخواه رو کسب کنید.

تکنیک‌های مدیریت زمان

اما رسیدیم به اصل مطلب و اون تکنیک‌هایی هست که می‌خوایم به شما معرفی کنیم تا بتونید مدیریت زمان جلسه کنکور رو به راحتی انجام بدید

اول سوالات راحت رو پیدا کن و به اونا جواب بده

توی کنکور همه سوالات از امتیاز یکسانی برخوردارند پس وقتی به سوال زمان بر یا سختی برخورد می­کنید توی جواب دادن به اون پافشاری نکنید و به دنبال سوال‌هایی باشید که می­تونید به راحتی اون رو جواب بدید و بلد هستید. کنار سوال ها با علامت‌هایی رو مشخص کنید تا بتونید سوال‌ها رو راحت‌تر از هم تکفیک کنید و بتونید مدیریت وقت کنکور رو به بهترین شکل انجام بدید. مسئله‌ای که وجود داره شما باید میزان درصدی رو که می­خواید توی اون درس جواب بدید رو برای خودتون مشخص کنید تا بتونید تعداد سوال هاتون رو مشخص کنید و زمان خودتون رو مدیریت کنید. (به‌طور مثال برای درس ادبیات می‌خواید 50 درصد بزنید پس شما باید بین 8 تا 10 سوال را جواب بدید)
پیدا کردن سوالات راحت و پاسخ دادن به اون‌ها در ابتدای آزمون
پیدا کردن سوالات راحت و پاسخ دادن به اون‌ها در ابتدای آزمون

پاسخگویی هدفمند داشته باش

اگر بتونید توی یک بازه درصدهایی مناسبی رو کسب کنید به طور مثال همه دروس رو توی رنج 50 تا 60 درصد بزنید، تاثیر زیادی توی رتبه و تراز شما میزاره به همین خاطر سعی کنید هر درس رو توی بازه زمانی خودش جواب بدید. روز آزمون حتما یک ساعت مچی یا یک کرنومتر همراهتون داشته باشید تا بتونید زمان رو بهتر مدیریت کنید. اگر توی درسی به تمام سوال‌های ساده پاسخ دادید به سراغ سوال‌هایی که علامت زدید برید و درصورتی که زمان اون درس تموم شده به سراغ درس بعدی برید و باز هم تاکید می­کنم اگر تمام دروس رو به صورت متعادل پاسخ دهید تاثیر زیادی در رتبه و تراز شما خواهد داشد.

هنگام برخورد با سوالات سخت روحیه خودت رو از دست نده

گاهی اوقات یه داوطلب کنکوری بعد از اینکه چندتا سوال رو پشت هم نتونسته جواب بده روحیه خودش رو از دست میده و خودش رو می­بازه ولی باید بدونه سختی سوال برای همه است و بقیه هم ممکنه این سوالات رو جواب ندن پس جای نگرانی نیست. باید بدونید که ممکنه توی اون درس شما با جواب دادن به 50 درصد سوالا حتی کمتر بتونید به اون رتبه و جایگاه مدنظرتون برسید و رتبه و جایگاه رو نمی­تونید با درصد اون درس در سال‌های گذشته مقایسه کنید.
حفظ روحیه در مواجهه با سوالات سخت
حفظ روحیه در مواجهه با سوالات سخت
پس نگران نباشید که چرا نمی­توانید به 100 درصد سوالات پاسخ بدید اما نگران این باشید که نتونید توی جلسه کنکور، از تمام توانایی و ظرفیت علمی خودتون استفاده کنید. پس تمرکز خودتون رو بر روی درست جواب دادن سوالاتی که بلدید بزارید.

تکنیک وقت اضافه

تکنیک وقت اضافه یه تکنیک برای مدیریت زمان جلسه کنکور هست. بر اساس نکته اولی که گفتم، قرار شد ابتدا سوال‌های آسون هر درس رو مشخص کنید. حالا تکنیک وقت اضافه چیه؟ توی این تکنیک شما زمان پاسخگویی به سوال‌ها رو کمتر از زمان پیشنهادی در نظر بگیرید و تلاش کنید توی مدت زمان کوتاه‌تری به سوالات پاسخ بدید. اینجوری یک‌بار توی دفترچه عمومی و یکبار هم توی دقترچه اختصاصی وقت اضافه خواهید داشت.
تکنیک وقت اضافه
تکنیک وقت اضافه

بیشتر تست بزن و تمرین کن

در واقع همه مهارت ها و تکنیک هایی که در این مقاله صحبت کردیم رو می­تونید با تست زدن زیاد و به خصوص شرکت توی آزمون های آزمایشی معتبر، در خودتون تقویت کنید و این جمله رو دوباره تکرار می­کنم که مدیریت زمان مهارتی هست که باید شما اون رو تقویت کنید تا بتونید نتیجه بهتری رو توی کنکور بدست بیارید.

نحوه اجرا تکنیک‌های مدیریت زمان جلسه کنکور

یادتون باشه باید این تکنیک‌ها رو قبل از هر آزمون و هنگامی درحال تست‌زنی هستید تمرین کنید تا به تسلط کافی روی این مهارت برسید. قبل از هر آزمون آزمایشی برای خودتون هدف گذاری کنید و مطابق اون هدف گذاری، در جلسه زمان خودتون رو مدیریت کنید. مطمئن باشید بعد از چند آزمون به طور ناخوآگاه با این مسئله کنار اومدید و تونستید مهارت خودتون رو تقویت کنید.

[learn_press_profile]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *